Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SCUF-preppen 2023

mars 18 @ 10:00 - 13:00

En dag för dig som är nyfiken på förbundsårsmötet och SCUF!

Vad är ett förbundsårsmöte? Hur går en röstning till? Vad betyder ”motion” och ”proposition”? Varför använder vi så många krångliga ord?

Den 18 mars ses vi digitalt för SCUF-preppen. Det är en dag för dig som är nyfiken på förbundsårsmötet och SCUF. Tillsammans går vi igenom hur förbundsårsmötet går till, vi reder ut alla krångliga ord, hur man skriver ett yrkande och varför man som SCUF-medlem borde delta på årsmötet. Steg för steg går vi igenom alla delar av förbundsårsmötet och de förslag som medlemmar och förbundsstyrelsen lagt fram.

Årsmöteshandlingarna

Handlingarna till det kommande förbundsårsmötet (läs mer om själva mötet här) skickas ut senast den 17 mars. Handlingarna är de dokument som innehåller allt som ska tas upp på förbundsårsmötet. Det kan vara schema, information om hur det senaste verksamhetsåret gått, förslag på förändringar i förbundet och vilka som vill väljas in i förbundsstyrelsen.

Praktisk information och anmälan

När? 18 mars, klockan 10:00-13:00
Var? Digitalt via Zoom
Vem kan delta? Alla som är medlemmar i SCUF kan delta.

SCUF kommer självklart att bjuda på lunch under SCUF-preppen. För att göra det så smidigt som möjligt behöver du själv köpa lunchen och sen betalar vi ut ersättning.

Du anmäler dig via formuläret nedanför. Sista anmälningsdagen är 15 mars. Du kommer sedan att få möteslänken skickat till den e-post du skriver in i anmälan. Hoppas att vi ses!

Anmäl dig till SCUF-preppen

Detaljer

Datum:
mars 18
Tid:
10:00 - 13:00

Plats

Zoom

Arrangör

Förbundsstyrelsen, SCUF