Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Välkommen till förbundsårsmötet 2023

april 14 - april 16

Den 14-16 april 2023 samlas Svenska Celiakiungdomsförbundets (SCUF) medlemmar för det årliga förbundsårsmötet! Det är en nationell medlemsträff där du lär känna medlemmar från runtom i landet. Vi firar då ännu ett år med SCUF, pratar om vad som hänt sedan förra förbundsårsmötet, tar beslut om hur SCUF ska arbeta framöver och väljer vilka som ska leda förbundet.

Vem kan delta?

Alla medlemmar kan delta, antingen som observatör eller ombud. Du får reda på allt du behöver veta innan och kan ställa frågor under mötet.

Plats

Årets förbundsmöte kommer att anordnas på Valla folkhögskola i Linköping. Om man inte kan delta hela helgen och bor i trakterna runt om Linköping går det bra att delta endast på lördagen den 15 april.

Möteshandlingar

Möteshandlingarna innehåller allting som kommer tas upp på förbundsårsmötet. På så sätt kan alla medlemmar veta vad förbundsårsmötet kommer ta beslut om och deltagarna kan förbereda sig. Handlingarna skickas ut till alla som anmält sig och läggs upp på hemsidan.

Motioner

En motion är ett förslag till ett beslut om något du vill att SCUF ska förändra. Alla kan skicka in en motion men tänk på att det är motionsstopp måndagen den 31 januari. Skicka din motion till 

Nomineringar

Är du intresserad av att vara med i förbundsstyrelsen 2023-2024? SCUF:s valberedning vill väldigt gärna prata med dig som är nyfiken och vill vara med att göra skillnad. I förbundsstyrelsen är du med och driver SCUF:s arbete nationellt. Läs mer här och kontakta valberedningen innan 31 januari 2023. Du behöver vara mellan 15-28 år.

Ställ frågor om uppdraget via mail till .

Har du några frågor eller funderingar är kan du kontakta kansliet på  alternativ 073-595 33 46.

 

Anmälan SCUF:s Förbundsårsmöte

Namn(Obligatoriskt)
Används för att kontrollera ditt medlemskap i SCUF.
Bekräftelse och information skickas via mail.
Ange den medlemsförening du tillhör.
Jag vill delta på förbundsårsmötet som(Obligatoriskt)
Ange allergier och matspecifikationer
Här kan du skriva om det är någonting du behöver som gör det enklare för dig att delta.
Jag godkänner att SCUF fotograferar på aktiviteten och publicerar bilder på mig i SCUF:s kommunikationskanaler(Obligatoriskt)
Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande.
Personuppgiftshantering(Obligatoriskt)

Detaljer

Start:
april 14
Slutar:
april 16
Webbplats:
https://www.scuf.se/valkommen-till-forbundsarsmotet-2023/

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Valla Folkhögskola Linköping