Mat för livet 2021

Mat för livet är en mässa som anordnas av  Svenska Celiakiförbundets medlemsförening i  Stockholm varje år. Filosofin bakom ”Mat för livet” är att presentera många olika, nationella och lokala, leverantörer av gluten- och laktosfria produkter till alla som äter gluten- och laktosfritt. Vi på SCUF har såklart längtat hela året efter mässan. Här på denna sidan finner du länkar till alla aktiviteter vi håller i under dessa fyra dagar.

Är du nyfiken på SCUF?

Undrar du vad SCUF egentligen är för en organisation? Vad SCUF jobbar med? Vad vår vision är? Varför du ska vara medlem hos oss? Detta och mycket mer får du svar på i vår broschyr nedan. Klicka på knappen för att komma till den digitala broschyren.

Är du nyfiken på SCUF?
Vill du bli medlem?

Celiakiarmband


Vi har såklart öppnat försäljningen av våra populära celiakiarmband nu under Mat för livet. Färgerna som finns att välja mellan är de ni ser på bilden: rosa, grön, blå, röd/orange, gul/guld, lila.
Beställ ditt pärlkit här!

Nya profilprodukter

Inför årets mässa har vi tagit fram två stycken nya profilprodukter som vi ser fram emot att dela med er. De två profilprodukterna vi tagit fram är en vattenflaska och en tygpåse.

Vattenflaskan är gjord av metall och rymmer 0,4 l. Vattenflaskan kostar 60 kronor inklusive frakt och alla intäkter går till Svenska Celiakiungdomsförbundets arbete för barn och unga med celiaki.

Tygpåse med tryck på båda sidorna. Gluten-free and happy to be på ena sidan och ett SCUF-hjärta på andra sidan. Tygpåsen kostar 80 kronor inklusive frakt och alla intäkter går till Svenska Celiakiungdomsförbundets arbete för barn och unga med celiaki.
Beställ ditt profilmaterial här!

SCUF tävling

Fredagen den 19:e november hålls SCUF:s officiella ”mat för livet”-tävling. Tävlingen kommer att äga rum på vår Instagram scuf_celiaki så håll utkik där 19/11 klockan 10:00. Priset är en stor goodiebag innehållandes bland annat biobiljetter, spel, SCUF-profilmaterial och godis. Vinnaren presenteras på 20/11 klockan 10:00
Till SCUF:s Instagram

Bake-along med SCUF:s styrelse

På lördag 20/11 klockan 13:00 – 14:30 håller vi i en bake-along med Kristian och Naëmi från styrelsen som vi sänder live på vår Instagram. Vi kommer att baka regnbågsmuffins. Du kan klicka på knappen nedan för att komma till inlägget på Instagram där vi lagt upp alla ingredienser ni behöver. Hoppas att ni vill vara med, det kommer att bli så kul!

Till inlägget på Instagram

Rita & gissa med SCUF Stockholm

På mässans sista dag, söndagen den 21/11 håller vår medlemsförening SCUF Stockholm i en aktivitet över Zoom mellan 16:00-17:00 för alla som är sugna på lite lek. Du behöver inte förbereda något inför leken, utan kom som du är. Rita & gissa är precis vad det låter som och går till på följande sätt: en deltagare ritar och de andra gissar på vad som ritas. 

Till rita&gissa

 
Tack för att ni besökt SCUF på Mat för livet!