Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Förbundsårsmöte 2019

april 12, 2019 - april 14, 2019

Gratis
Deltagare på Förbundsårsmötet 2018
Välkommen att delta på förbundsårsmötet 2019.

Den 12-14 april samlas Svenska Celiakiungdomsförbundets (SCUF) medlemmar på Forsa Folkhögskola utanför Hudiksvall i Hälsingland. Då är det dags för förbundsårsmöte! Det är en stor nationell medlemsträff där du lär känna medlemmar från runtom i landet.

Med roliga aktiviteter och gemenskap firar vi ännu ett år med SCUF, pratar om vad som hänt sedan förra förbundsårsötet, tar beslut om hur SCUF ska arbeta framöver och väljer vilka som ska leda förbundet.

Till anmälan

Vem kan delta?

Alla medlemmar kan delta, antingen som observatör eller ombudDu får reda på allt du behöver veta innan, kan ställa frågor på plats och har en rolig helg tillsammans med andra medlemmar.

Schemat för helgen

På fredagen anländer deltagarna och får en introduktion till helgen. Förbundsårsmötet börjar lördag morgon och på kvällen hittar vi på roliga aktiviteter. Förbundsårsmötet avslutas vid lunch på söndagen och därefter åker deltagarna hem. Under hela helgen äter och fikar vi gott och passar på att lära känna varandra.

Resor

Du tar dig till och från förbundsårsmötet på egen hand. Du kan kontakta din medlemsförening för frågor om eventuell reseersättning och samåkning.

Deltagaravgift

Förbundet står för mat och boende för deltagande ombud, förbundsstyrelse, valberedning och verksamhetsrevisor. Övriga deltagare betalar självkostnadspris.

Kontakta din medlemsförening om du vill delta som ombud eller för att be dem att bekosta ditt deltagande.

Möteshandlingar

Möteshandlingarna innehåller allting som kommer tas upp på förbundsårsmötet. På så sätt kan alla medlemmar veta vad förbundsårsmötet kommer ta beslut om och deltagarna kan förbereda sig. Alla möteshandlingar läggs upp här på hemsidan senast 23 mars 2019.

Nomineringar

Är du intresserad av att vara med i förbundsstyrelsen 2019-2020? SCUF:s valberedning vill väldigt gärna prata med dig som är nyfiken och vill vara med att göra skillnad. I förbundsstyrelsen är du med att driva SCUF:s arbete nationellt. Läs mer här och kontakta valberedningen innan 31 januari 2019. Du behöver vara mellan 15-28 år.
Ställ frågor om uppdraget via mail till val@scuf.se.

Motioner

Om du har förslag på vad SCUF ska göra eller ha för åsikt kan du lämna in motioner. Skicka in till förbundsstyrelsen senast 31 januari 2019. Läs mer här eller maila styrelse@scuf.se.

Mer information

Du kan maila frågor till info@scuf.se eller läsa om förbundsårsmöten här. Praktisk information skickas till anmälda deltagare.

Anmälan

Det går inte längre att anmäla sig till förbundsårsmötet. Har du anmält dig och har frågor kan du maila info@scuf.se.

Läs möteshandlingarna

 

Detaljer

Start:
april 12, 2019
Slutar:
april 14, 2019
Kostnad:
Gratis

Plats

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats