Laddar Evenemang

« All Events

Förbundsårsmöte 2019

12 april till 14 april

| Gratis
Deltagare på Förbundsårsmötet 2018
Välkommen att delta på förbundsårsmötet 2019.

Den 12-14 april samlas Svenska Celiakiungdomsförbundets (SCUF) medlemmar på Forsa Folkhögskola utanför Hudiksvall i Hälsingland. Då är det dags för förbundsårsmöte! Det är en stor nationell medlemsträff där du lär känna medlemmar från runtom i landet.

Med roliga aktiviteter och gemenskap firar vi ännu ett år med SCUF, pratar om vad som hänt sedan förra förbundsårsötet, tar beslut om hur SCUF ska arbeta framöver och väljer vilka som ska leda förbundet.

Till anmälan

Vem kan delta?

Alla medlemmar kan delta, antingen som observatör eller ombudDu får reda på allt du behöver veta innan, kan ställa frågor på plats och har en rolig helg tillsammans med andra medlemmar.

Schemat för helgen

På fredagen anländer deltagarna och får en introduktion till helgen. Förbundsårsmötet börjar lördag morgon och på kvällen hittar vi på roliga aktiviteter. Förbundsårsmötet avslutas vid lunch på söndagen och därefter åker deltagarna hem. Under hela helgen äter och fikar vi gott och passar på att lära känna varandra.

Resor

Du tar dig till och från förbundsårsmötet på egen hand. Du kan kontakta din medlemsförening för frågor om eventuell reseersättning och samåkning.

Deltagaravgift

Förbundet står för mat och boende för deltagande ombud, förbundsstyrelse, valberedning och verksamhetsrevisor. Övriga deltagare betalar självkostnadspris.

Kontakta din medlemsförening om du vill delta som ombud eller för att be dem att bekosta ditt deltagande.

Möteshandlingar

Möteshandlingarna innehåller allting som kommer tas upp på förbundsårsmötet. På så sätt kan alla medlemmar veta vad förbundsårsmötet kommer ta beslut om och deltagarna kan förbereda sig. Alla möteshandlingar läggs upp här på hemsidan senast 23 mars 2019.

Nomineringar

Är du intresserad av att vara med i förbundsstyrelsen 2019-2020? SCUF:s valberedning vill väldigt gärna prata med dig som är nyfiken och vill vara med att göra skillnad. I förbundsstyrelsen är du med att driva SCUF:s arbete nationellt. Läs mer här och kontakta valberedningen innan 31 januari 2019. Du behöver vara mellan 15-28 år.
Ställ frågor om uppdraget via mail till val@scuf.se.

Motioner

Om du har förslag på vad SCUF ska göra eller ha för åsikt kan du lämna in motioner. Skicka in till förbundsstyrelsen senast 31 januari 2019. Läs mer här eller maila styrelse@scuf.se.

Mer information

Du kan maila frågor till info@scuf.se eller läsa om förbundsårsmöten här. Praktisk information skickas till anmälda deltagare.

Anmälan

Gör en intresseanmälan genom att maila till info@scuf.se eller till din medlemsförening, så snart som möjligt och allra senast 12 mars. Anmälan är ej bindande.

  • Används för att kontrollera ditt medlemskap i SCUF.
  • Bekräftelse och information skickas via mail.
  • Ange den medlemsförening du tillhör.
  • Ange allergier och matspecifikationer
  • Här kan du skriva om det är någonting du behöver som gör det enklare för dig att delta.
    Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande.

Detaljer

Börjar:
12 april
Slutar:
14 april
Pris:
Gratis

Plats

Forsa Folkhögskola
Monvägen 6
Forsa, 820 65
+ Google Map
Webbplats:
regiongavleborg.se/forsa

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Webbplats:
www.scuf.se