Sommarläger: förändringar och förbättringar

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Vi är glada att kunna berätta att vi i år kommer att ha 30 platser på både barnlägret och ungdomslägret. Sommarlägret har anordnats sedan SCUF:s start och är våran mest populära aktivitet. Det är alltid lika kul att dra igång planeringen och fundera på hur vi kan göra just detta årets läger till det bästa någonsin. 

Med detta som utgångspunkt har vi i år beslutat oss för att vidta några förändringar i anmälan som vi är övertygade kommer att leda till det bättre. Trycket på att få plats på sommarlägret är väldigt stort och eftersom vi brukar ha “först till kvarn” som koncept tar platserna alltid slut inom fem minuter efter öppnad anmälan. Det betyder att om någon inte har möjlighet att sitta vid datorn samma minut som anmälan öppnar kommer personen inte att få plats. För att undvika stressen detta skapar kommer vi INTE att använda oss av “först till kvarn” som system detta år.

Istället kommer det att se ut på följande sätt:

  • Anmälan har öppet två hela dagar: 28 februari och 1 mars.
  • SCUF lottar ut platserna till de som anmält sig. Det spelar därmed inte någon roll vilken dag eller tid under dessa två dagar din anmälan kommer in.
  • Den 9 mars skickar SCUF ut mejl till alla som anmält sig. Du får alltså mejl oavsett om du fått plats, reservplats eller inte fått plats alls. Inga besked ges innan den 9 mars.

Tack vare det här tror vi att det kommer bli en mer rättvis process för anmälningen. Om ni har några frågor är ni mer än välkomna att skicka dem till kansli@scuf.se.

Läs mer om årets sommarläger här

2 kommentarer

  1. Hej,
    Åh vad ni är duktiga.. dock ett litet datum fel ni borde ändra..13-17 åringar..20 juli – 23 augusti ????
    Så länge vill jag inte att min dotter är borta om hon får ”vinna” en plats.

Comments are closed.